Nieuwe Invisivent NL afgestemd op stelkozijn-montage

Nieuwe Invisivent NL afgestemd op stelkozijn-montage

Renson pakt op Polyclose 2018 uit met een nieuwe variant op de Invisivent raamverluchting.

De nieuwe Invisivent NL is specifiek afgestemd op de Nederlandse stelkozijn-montage. De Invisivent raamverluchtingen van Renson worden steeds bovenop het raamkozijn gemonteerd. Voor de Nederlandse markt zijn die nu daarom zowel aan de zijkanten als bovenaan voorzien van een aanslagprofiel om wind- en waterdicht te kunnen monteren tegen een stelkozijn. Zo zijn die voortaan ook perfect geschikt voor die in Nederland ingeburgerde bouwwijze, waarbij ramen van buiten af geplaatst worden. Bij de ontwikkeling van deze specifieke ‘spin-off’ voor de Nederlandse markt werd zowel rekening gehouden met de variatie in dikte  en breedte van de aanslagflens op Nederlandse raamkozijnen, als met de rubberopname.

Uiteraard bent u op Polyclose 2018 ook van harte welkom op onze stand 1.410/1.510 waar we graag ook alle andere Renson-nieuwigheden op het vlak van ventilatie, zonwering, gevelbekleding en terrasoverkappingen aan u voorstellen. 

 

Aralco voortaan onder merknaam ‘Renson’ op de markt

Vanaf 1 januari 2018 komt het assortiment van Aralco onder de merknaam Renson op de markt. Als internationale trendsetter in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen, geeft Renson hiermee extra invulling aan z’n ambitie om Nederlandse klanten beter te kunnen bedienen met een ruimer assortiment. Beide ventilatiespecialisten bundelen de krachten om met één merk ‘Renson’ sterker te staan voor de toekomst. Met een gezamenlijk netwerk van ervaren verdelers en een focus op totaalconcepten vallen de puzzelstukken voor de Nederlandse markt zo helemaal in elkaar.

Ventilatie kijkt tegen een steeds strenger wordende wetgeving aan en dus legt de bouwsector de lat op het vlak van energiezuinigheid, luchtkwaliteit en akoestiek steeds hoger. Bovendien zijn bewoners zich meer dan ooit bewust van het belang van een degelijke binnenluchtkwaliteit in hun woning, op kantoor, op school of in het ziekenhuis. En uiteraard brengt ook dat stijgende verwachtingen met zich mee, bijvoorbeeld op het vlak van ‘smart living’. 

Redenen genoeg dus om voortaan onder één merk – ‘Renson’ – naar buiten te treden. In Nederland was Aralco al een klinkende naam in ventilatie en kon het er rekenen op een sterk dealernetwerk. Daar kan nu ook Renson volop beroep op doen om z’n merk verder uit te bouwen, terwijl die distributiepartners kunnen blijven rekenen op een continue service. Bovendien krijgt de Nederlandse markt hierdoor toegang tot de ventilatieoplossingen waar Renson sinds jaar en dag op inzet en tot tal van innovatieve ventilatieproducten die binnenkort gelanceerd zullen worden. Dankzij deze synergie zal Renson z’n totaalconcepten voor gezond, comfortabel en duurzaam wonen nog beter in de Nederlandse markt kunnen aanbieden. 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief