NIEUW: Lopen op daglicht!

NIEUW: Lopen op daglicht!

FAKRO Walkable platdakraam

Voor een comfortabel gevoel in een woonruimte is een bron van natuurlijk licht belangrijk. De toepassing van platte daken in de hedendaagse architectuur vraagt om nieuwe oplossingen. FAKRO biedt dit en meer. Zo is er sinds kort het ‘Walkable’ platdakraam: een beloopbaar dakraam voor het platte dak. Ideaal voor dakterrassen! Het biedt, net als de andere platdakramen, de beste esthetiek en hoge isolatiewaardes. 

Beloopbaar comfort in daglicht
Het platdakraam type ‘Walkable‘ (DXW) is voorzien van een versterkte vlakke glasplaat inclusief antislipstructuur en een krasvrije coating. Het raam kan probleemloos betreden worden en leent zich uitstekend voor platte daken waar een leefruimte onder zit. De constructie maakt het mogelijk het product in lijn met de dakvloer te plaatsen. Dit creëert: 

•    een veilige en esthetisch strakke vloer.
•    voldoende daglicht in de onderliggende(leef)ruimte.
•    meer kostbare (leef)ruimte.

Energiebesparend en duurzaam
FAKRO’s platdakramen onderscheiden zich door hun hoge energiebesparende kwaliteiten en duurzame vervaardiging. Ook voor het type Walkable.

•    Het frame van het platdakraam is opgebouwd uit meercellige PVC-profielen, die gedeeltelijk geproduceerd zijn van recyclebaar materiaal. De binnenzijde van het raam is wit van kleur. Het materiaal waarvan de profielen zijn gemaakt zijn bestand tegen zuren en vocht. Dit maakt het raam geschikt voor elke ruimte in een huis.
•    De profielen zijn aan de binnenzijde geïsoleerd, waardoor uitstekende isolatiewaarden worden behaald. Het dakmateriaal kan gemakkelijk tegen het raam afgewerkt worden, door de speciaal daarvoor afgewerkte profielen onder de glasplaat.
•    De unieke versterkte drievoudige glasplaat zorgt voor een hoge isolatiewaarde van Ug = 0.5 m2/K.

Uitvoering
Het ‘Walkable’ platdakraam wordt geleverd in een vaste uitvoering. Er kan gekozen worden voor diverse maten variërend van 60 x 60 cm tot en met 120 x 120 cm. De binnenzijde is wit afgewerkt. Ook plaatsen van een verduisterende binnenzonwering is mogelijk, zowel handmatig als elektrisch te bedienen.
Het platdakraam Walkable (type DXW) is vanaf medio vierde kwartaal leverbaar.Voor meer informatie over het product kunt u terecht op www.fakro.nl  

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief