Nieuw label van Hotek Hospitality Group

Nieuw label van Hotek Hospitality Group

OPENCARD key management – full service supplier voor sleutelbeheer en toegangscontrole

OPENCARD key management is het nieuwe label voor sleutelbeheer en toegangscontrole oplossingen van Hotek Hospitality Group.  Sinds 1999 zijn zij reeds actief als leverancier van innovatieve keycard systemen voor de hospitality branche, zorginstellingen en studentenwoningen. Binnen het assortiment werden al toegangscontrolesystemen aangeboden. Het assortiment is inmiddels uitgebreid tot een compleet pakket van geavanceerde sleutelbeheersystemen en toegangscontrole oplossingen. 

De OPENCARD key management toepassingen gaan verder waar de mogelijkheden van de hotelsystemen ophouden, en zijn geschikt voor de totale facilitaire markt.

De oplossingen variëren van key-management via check-in & check-out boxen tot complete online en offline toegangscontrolesystemen en zijn bedoeld voor alle bedrijven en instellingen waar behoefte is aan een professioneel sleutelbeheer. 

De introductie op de facilitaire markt vindt plaats op de Vakbeurs Facilitair 2017 en de Bouwbeurs 2017.  Hier kan worden kennis gemaakt met zowel de producten als de organisatie. Als onderdeel van de Hotek Hospitality Group biedt OPENCARD key management een open en transparantie werkwijze, met korte communicatie lijnen, zonder verborgen kosten, zonder jaarlijkse licentiekosten, zonder verplichte service contracten en met een eigen montage en 24-uurs service dienst.
De innovatie van 2017 is de ELOCK2 Morse Code cilinder, het unieke toegangscontrole systeem waarbij de sloten geopend kunnen worden door middel van een morse code. Naast toegang met een transponder of mobiele telefoon kan deze cilinder direct geopend worden door middel van een 8 tot 16 tekens lange morse code. Hierdoor ontstaan diverse nieuwe toepassingsmogelijkheden voor bijvoorbeeld de zorgverlening, verhuur van vakantiewoningen en bezorgdiensten.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief