Nieuw hoekverbindingssysteem voor de Nederlandse markt.

Nieuw hoekverbindingssysteem voor de Nederlandse markt.

Op de Polyclose presenteert VEKA het nieuwe hoekverbindingssysteem voor de Nederlandse markt.

Het biedt voor Nederlandse kozijnfabrikanten, architecten en bouwers het beste van twee werelden zoals VEKA zelf zegt: kozijnen met de sterkste verbinding én de fraaiste uitstraling. 

Het systeem is helemaal afgestemd op de profilering van de Nederlandse kozijnen. De nieuwe hoekverbinding maakt het mogelijk om profielen van verschillende geometrie met elkaar te verbinden. Daardoor krijgen kozijnen de juiste uitstraling én de sterkste verbinding. Bovendien blijven de isolatiewaarden van het kozijnsysteem volledig intact en wordt aan alle kwaliteitseisen en normen voldaan. Voor de kunststof kozijnindustrie betekent dit een grote stap vooruit.

Uitgebreid getest
Het nieuwe systeem zorgt voor een doorgaande verbinding en kan zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant kan worden toegepast. Het biedt de sterkste oplossing voor kozijncombinaties. Dit wordt bewerkstelligd doordat de metalen versterkingen in de hoeken solide met elkaar worden verbonden door middel van een metalen connector. Intensieve testen hebben uitgewezen dat de hoeken hiermee aan alle eisen voldoen. VEKA heeft patent aangevraagd op dit systeem, dat zowel qua uitstraling als functionaliteit belangrijke meerwaarde biedt!

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief