MACO Beschläge B.V. biedt beslag voor veilig wonen.

MACO Beschläge B.V. biedt beslag voor veilig wonen.

Bij MACO Beschläge B.V. geloven ze dat het voortraject in een bouwproces één van de belangrijkste trajecten is. 

Dit begint al aan de tekentafel. Als eventuele uitdagingen in dit voortraject al duidelijk zijn, dan voorkomt dat problemen op de bouwplaats zelf. En dat niet alleen, het scheelt ook direct in de hoogte van de faalkosten als alles vooraf zo goed mogelijk geregeld is. Daarom adviseren zij graag zo vroeg mogelijk in een project, het liefst al aan de tekentafel.

Zo bieden ze bijvoorbeeld, als onderdeel van MACO MULTI ons MACO MULTI POWER concept aan, dat speciaal ontwikkeld is voor zware draaival-elementen. Het is geschikt voor ramen tot 150 kg en deurformaten tot 180 kg, verkrijgbaar in hout en kunststof en geclassificeerd tot een inbraakwerendheid van RC 2. Dankzij de Fiberglass onderdorpel is het compleet wind-waterdicht. SKH Wageningen heeft dit getest met een wind-waterdicht van 650 Pascal. 
MACO Beschläge B.V. staat ook de BOUWBEURS in Utrecht. Laat u tijdens de beurs verder informeren over dit totaal concept van raam- en deurbeslag. U vindt Maco in het raam- en deurbeslag paviljoen, standnummer 10.HS03.

 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief