Maars levert voor Mekka

Maars levert voor Mekka

Het bedrijf Maars in Harderwijk heeft de grootste opdracht uit zijn 65-jarig bestaan binnengehaald.

Het concern is gevraagd materialen te leveren voor 36 gebouwen in Mekka, Saoedi-Arabië. De komende maanden worden liefst 7.000 deuren en 240.000 vierkante meter systeemwanden naar Saoedi-Arabië verscheept.

 

De Saoedi's betalen het Harderwijker bedrijf 15 miljoen euro voor de opdracht. De materialen worden gebruikt in 36 gebouwen die in de tweede helft van 2013 uit de grond worden gestampt. In deze nieuwe panden worden tijdens de Hadj ambtenaren van de Saoedische overheid ondergebracht.

 

"De productiecapaciteit van Maars zal de komende maanden worden verdubbeld aangezien de wanden nog in het tweede en derde kwartaal van 2013 geleverd worden", aldus Maars-woordvoerder Marjolein Rombeek. "Maars heeft de afgelopen jaren een zeer sterke marktpositie opgebouwd in het Midden-Oosten en hier veel prestigieuze projecten gerealiseerd."

 

De miljoenenorder betekent een flinke opsteker voor het Harderwijker bedrijf. Eind vorig jaar werd een aantal medewerkers nog op straat gezet aan omdat de inkomsten achterbleven.

 

Bron: De Stentor.nl

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief