Luchtdicht bouwen met prefab EPDM raammanchetten

Luchtdicht bouwen met prefab EPDM raammanchetten

Luchtdicht bouwen is tegenwoordig niet meer weg te denken. Binnen de huidige bouwtechnieken blijft dit een lastige opgave.

Om de verbindingen rondom stelkozijnen gegarandeerd, eenvoudig, snel en luchtdicht af te dichten, heeft CARLISLE® Construction Materials B.V. HERTALAN® EPDM raammanchetten ontwikkeld. Dit zijn prefab manchetten in een zogenaamde "kadervorm".  De manchetten worden vervaardigd uit hertalan EPDM Stroken, waarbij de vier hoeken en tussenstukken als één geheel aan elkaar worden verbonden. Dit gebeurt via de hot-bonding productiemethode, waarbij de verbindingen door een speciale lastechniek gerealiseerd worden. Dit geeft absolute zekerheid tegen lucht- en vochtlekkages. Het manchet wordt om het stelkozijn geplaatst, waardoor deze na installatie luchtdicht kan worden aangesloten in het bouwwerk. Ieder raammanchet wordt op maat gemaakt en biedt zodoende de perfecte oplossing op maat.
 
Kostenbesparing
Zodra het stelkozijn in de timmerfabriek is gefabriceerd, kan het manchet er al omheen bevestigd worden. Nadat het stelkozijn op de bouwplaats is geïnstalleerd, hoeft het EPDM manchet enkel nog te worden afgeseald met hertalan ks96. Deze snelle en efficiënte manier van verwerking levert een aanzienlijke besparing op manuren. 
Door te kiezen voor HERTALAN® kiest u voor zekerheid. Doordat CARLISLE® Construction Materials B.V. het productieproces geheel in eigen beheer heeft, zijn zij in staat om voor ieder project de juiste lucht- en waterdichte oplossing te leveren. Door de  korte communicatielijnen schakelen zij snel en hebben zij korte levertijden.
 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief