Kiep-schuif-beslag HAUTAU ATRIUM® HKS

Kiep-schuif-beslag HAUTAU ATRIUM® HKS

Kiep-schuif-beslag HAUTAU ATRIUM® HKS comfort vanaf 2019 met vleugelgewichten tot 200 kg.

De ATRIUM® HKS comfort biedt de verwerker met optionele componenten een slim modulair principe voor bijna elke toepassing. De gebruiker bepaalt zelf hoeveel comfort hij nodig heeft. Vanaf het voorjaar van 2019 nu ook met een vleugelgewicht tot 200 kg. De klassieke draai-kiep-functie en de optioneel, achteraf monteerbare aanslagdemper zijn zeer gebruiksvriendelijk. 

Bij het dichtschuiven van de vleugel dient de sluitinitiator voor het tegelijkertijd activeren van zowel de scharen als de loopwagen. Het beschikt over een kiep-dempingsfunctie voor een zorgvuldige aanslag van de vleugel zonder dat er schade ontstaat. Zo worden storende geluiden bij het sluiten tot een minimum gereduceerd wat voor een rustig woongevoel zorgt. Dankzij fixatie in de kiepstand wordt voorkomen dat de vleugel dichtslaat bij tocht of wind. De schakelvolgorde blijft, net als bij een gangbaar draai-kiep-raam, gebruikelijk en is daardoor makkelijk en intuïtief.

Met de comfortoplossing die modulair uit te breiden is, kunnen twee verdere aanslagdempers worden toegevoegd. Daarmee is het op elk gewenst moment mogelijk de dempingsgraad aan te passen aan individuele wensen, afhankelijk van elementgrootte en –gewicht.
Na de montage van het raamelement kan de raamvleugel met versterkingselementen comfortabel worden afgesteld voor een nauwkeurige stabilisatie en een gelijkmatig raakvlak.

De ATRIUM® HKS comfort is een geoptimaliseerd modulair systeem dat gebaseerd is op de beproefde onderdelen van het ATRIUM® HKS systeem. Dat is in logistiek opzicht voordeliger en bespaart opslagkosten.

 www.hautau.de

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief