Inbraakwerende deurnaald voor enkele deuren

Inbraakwerende deurnaald voor enkele deuren

Alprokon introduceert >11 minuten inbraakwerend, 008-deurnaald voor enkele deuren

De sluitnaad van achterdeur of schuurdeur is nog steeds een zwakke schakel als we praten over inbraak. De inbreker staat op een locatie uit het zicht en de slotschoten zijn gemakkelijk te bereiken. De gestelde minimale inbraaknorm van 3 of 5 minuten is wat Alprokon betreft niet meer van deze tijd. Want, zeg nou zelf, wanneer u de keuze maakt uit 3, 5 of >11 minuten inbraakvertraging, dan prefereert u toch ook het laatstgenoemde resultaat?

We bereiken dit door een Nemef meerpuntsluiting met 3 haakschoten en een aluminium profiel met 2 inbraakvertragende kreukelzones samen te voegen tot één systeem: de 008-deurnaald. De sluitnaad wordt over de volledige deurhoogte afgedekt door het profiel. Positief gevolg: bemoeilijkt ook “flipperen” aanzienlijk!

Handig bij renovatie; niet alleen krijgt de deur een inbraakwerende opwaardering, maar de 008-deurnaald en sluitlijst dekken ook “oud zeer” af. Infrezen van meerdere sluitkommen is verleden tijd. Alle zelfcorrigerende inloopopeningen zijn aangebracht in een aluminium sluitlijst die gemonteerd wordt over de volle hoogte van het kozijn.

De 008 is leverbaar met of zonder extra Q-lonafdichting. Informeer naar de mogelijkheden!
Alprokon Aluminium
Tel: +31 (0)180 20 55 00
info@alprokon.com
www.alprokon.com

Deze content staat in de Raam en Deur editie 3-2019 op de pagina 'PKVW-product'.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief