High-end noviteiten van HOPPE

High-end noviteiten van HOPPE

Het strak vormgegeven Austinbeslag is er in vier varianten. 

Met de serie Austin raambeslag brengt HOPPE een nieuwe lijn high-end hang- en sluitwerk op de markt. Het strak vormgegeven Austinbeslag is er in vier varianten. HOPPE springt ook in op designtrends, met onder andere zwart beslag, minimalisme en hoekige vormen. Een voorbeeld is de serie Dallas. De groeiende vraag naar domotica bedient HOPPE met een vingerscan, geïntegreerd in beugel en/of knop.

De serie Austin raambeslag van HOPPE haakt esthetisch aan op de nieuwste designtrend en kan optimaal inbraakwerend uitgevoerd worden. Sales Manager Benelux Wibo van Maanen van HOPPE Nederland: “Voor nieuwbouw en voor de professionele markt bieden we twee Austin high-end varianten aan. De eerste is een raambeslag met Secustik® en Variofit®. Secustik® bemoeilijkt het manipuleren van het beslag vanaf de buitenzijde en biedt zo een basisbeveiliging tegen inbraak. Daarnaast heeft deze uitvoering de door HOPPE ontwikkelde, in lengte variabele stift Variofit®. Als tweede bieden we een afsluitbare Austin raambeslagvariant aan. Die heeft behalve Secustik® en Variofit® ook het Secu100® kenmerk. Dat biedt tot 100 Newtonmeter weerstand tegen krachtinwerking op beslag.”
Voor de renovatiemarkt levert HOPPE een standaarduitvoering van de Austin. Van Maanen: “Ook hier bieden we twee varianten aan. Er is een Austin basisproduct zonder Secustik® en niet ingefreesd, maar afsluitbaar. En er is een niet afsluitbare variant, geschikt voor toepassing op de hogere verdiepingen in een renovatieproject.” 

"We zien momenteel een voorkeur voor minimalisme, voor haaks, rechthoekig beslag. ” 

Modern design
HOPPE introduceerde de Austinlijn op de afgelopen Fensterbau-beurs. Opvallend aan het Austin raambeslag is de strakke, moderne vormgeving. De Austinlijn heeft dunne rozetten en grepen met heldere, strakke vormen. Daarmee sluit het beslag volgens Wibo van Maanen perfect aan op de huidige trend in het raambeslagdesign: “Er is minder vraag naar afgeronde producten. We zien momenteel een voorkeur voor minimalisme, voor haaks, rechthoekig beslag. ” 
Met het Austin raambeslag gaat HOPPE aan het raam terug naar dat minimalisme, aldus Van Maanen: “In Nederland is een rozet normaal gesproken 13 mm hoog. Bij de serie Austinproducten is de rozet ingefreesd, zodat je aan het raam een sterk esthetisch accent krijgt. Het beslag oogt modern en de greep treedt veel meer op de voorgrond.”
Dat aanhaken op de trend doet HOPPE ook met het nieuwe Dallas deur- en raambeslag. Ook dit heeft een eigentijds rechthoekige design en wordt geleverd in zwart, momenteel één van de trendkleuren voor beslag. De serie Dallas veiligheidsbeslag is voorzien van kerntrekbeveiliging. HOPPE levert het Dallasbeslag ook met mini-rozetten.

Vingerscan
HOPPE is ook actief op de almaar groeiende domoticamarkt. HOPPE levert eigen beslag met een geïntegreerde vingerscan van Idencom, een van de marktleiders op het gebied van biometrische beveiliging. Wibo van Maanen: “Domotica is allang niet meer uitsluitend het domein van high security toepassingen. Je vindt het ook in alledaagse toepassingen. Bij HOPPE leveren we ons deurbeslag desgevraagd met vingerscan – een van de veiligste manieren van biometrisch toegangsbeheer.” 
De vingerscantechniek van Idencom wordt in HOPPE-beslag ingezet in beugel en knop, als stand-alone toepassing en met een capaciteit voor het inlezen van 150 vingers. Gebruikers hoeven hun vinger dus niet op een separaat scherm naast de deur te laten scannen; het aanraken van de deurgreep is voldoende. Van Maanen: “HOPPE's integrale oplossing biedt een comfortabele en snelle manier van elektronisch toegangsbeheer. De integratie van de scanner in het beslag zorgt voor een vloeiende afwikkeling van de identificatie. Het toegangsbeheer is volledig verwerkt in de ergonomie van het openen van de deur. En dankzij de grote inleescapaciteit van 150 vingers kunnen ook grotere organisaties profiteren van de voordelen van deze manier van biometrische beveiliging en toegangsbeheer.” 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief