Held onder de schroeven.

Held onder de schroeven.

In 2018 heeft Hoenderdaal Fasteners de nieuwe Dynaplus 3rd generation schroeven geïntroduceerd. 

Schroeven met karakter waar je opvallend eenvoudig mee kunt schroeven.
Vakmanschap in schroeven, om vakkundig te verwerken. Ze hebben de unischroef tot in de kleinste details op vrijwel alle fronten kunnen optimaliseren. Het aangrijpmoment is beter, de indraaiweerstand lager maar ook de sterkte en de buigzaamheid van de schroef zijn sterk verbeterd. Een nieuwe boorpunt met perfect gevormde startdraad, een ander transparant smeermiddel en een betere staalsoort in combinatie met een uitgebalanceerd hardingsproces zorgen voor deze verbeteringen.

De nieuwe schroef is inmiddels de derde generatie die het Veenendaalse bedrijf Hoenderdaal Fasteners onder hun merknaam Dynaplus heeft ontwikkeld. Twaalf jaar geleden begon het met de ontwikkeling van een professioneel merk schroeven voor de vakman, en deze laatste generatie bewijst van absolute topkwaliteit te zijn.

Bij een nieuwe schroef hoort ook een verbeterde verpakking; met de felrode zijkant valt de nieuwe doos goed op. Ook zijn de etiketten vernieuwd; deze hebben een kleurcodering gekregen die aangeeft welke TX-bit er gebruikt moet worden bij de schroef. Dynaplus heeft hiervoor eigen TX-bits met kleurbandjes ontwikkeld; voor het gemakkelijk wisselen van bit tijdens de klus. En dat allemaal ‘’developed in Holland’’.

Hoenderdaal Fasteners mag zich met recht dé schroevenspecialist van Nederland noemen. Met hun jarenlange ervaring en innovatieve ontwikkelingen blijven ze steeds voorop in de markt voor schroeven. De nieuwe Dynaplus 3rd generation schroef is geïnspireerd door de vakman, en gemaakt vóór de vakman. De held onder de schroeven.

Contactgegevens:
Hoenderdaal Fasteners, Wageningselaan 18, 3903 LA Veenendaal - The Netherlands Industrieterrein Nijverkamp
Telefoon: (+31)(0)318 53 97 11
Fax: (+31)(0)318 51 54 18
Email: verkoop@hoenderdaal-fastteners.nl

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief