Geen dure zonwering meer nodig dankzij ‘tintbaar’ SageGlass

Geen dure zonwering meer nodig dankzij ‘tintbaar’ SageGlass

Vetrotech introduceert nieuwe, duurzame, kostenbesparende glastoepassing in Nederland

Glasspecialist Vetrotech Saint-Gobain heeft SageGlass® in Nederland officieel gelanceerd. Vanaf nu kunnen vastgoedeigenaren, architecten en eindgebruikers profiteren van de voordelen van deze eigentijdse, elektronisch ‘tintbare’ glastoepassing. SageGlass is een kostenbesparend, duurzaam en esthetisch fraai alternatief voor bestaande, vaak dure zonweringsystemen. Het innovatieve SageGlass regelt de (dag)licht- en warmtetoetreding en zonwering. Niet het gebouw, maar de gebruiker staat daarbij centraal. Met SageGlass wordt er een aangenamer woon- en werkklimaat gecreëerd.  

Tijdens het integrale event voor de bouw- en vastgoedsector, Building Holland in RAI Amsterdam, lichtte Luuk van Dijk, Sales Engineer bij Vetrotech Saint-Gobain Benelux de mogelijkheden van SageGlass nader toe. “Innovatie, technologie, het delen van kennis en het creëren van toekomstbestendige, duurzame oplossingen staan centraal tijdens Building Holland. In die zin is dit natuurlijk het uitgelezen podium om de markt kennis te laten maken met SageGlass. De glastoepassing is niet alleen fraai, maar levert ook veel op, zoals een substantiële besparing op energiekosten, doordat warmte, licht en temperatuur beter gereguleerd kunnen worden.” 

Voldoende daglicht en warmtebeheer
Van Dijk: “Het duurzame, esthetische karakter van het glas, waarmee zonlicht, ‘schittering’ en warmte beheerd worden, speelt natuurlijk een evidente rol. Op deze manier houdt de gebruiker contact met de ‘buitenlucht’ en met daglicht.” Niet onbelangrijk, aangezien bewezen is dat voldoende daglichttoetreding in een gebouw een positieve bijdrage levert aan het welzijn, (werk)plezier en de productiviteit van mensen. De vaak minder fraaie zonneschermen, lamellen en luxaflex-systemen en bijbehorende onderhoudskosten zijn dankzij SageGlass niet langer nodig.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief