Focus op het elektronische productgamma

Focus op het elektronische productgamma

De Bouwbeurs vormt tweejaarlijks het ideale podium om nieuwe producten breed onder de aandacht te brengen. Ook DOM Nederland presenteerde begin februari in de Jaarbeurs Utrecht haar noviteiten aan de Nederlandse markt. De focus voor 2013 ligt op het elektronische productgamma. “Onze noviteiten zijn erg goed ontvangen.”


Een drietal noviteiten op het gebied van elektronisch sluitwerk werd gepresenteerd: de DOM qKey, het DOM Guardian-S deurbeslag en het Ronis Evolution lockerslot. De reacties op de Bouwbeursvloer

waren positief, stelt Rick Badoux, marketing- en communicatiemedewerker van DOM Nederland. “Onze noviteiten zijn erg goed ontvangen. Vooral de qKey. Dat is van deze producten dan ook de

meest innovatieve, want aansturing vanuit een mobiele telefoon is nieuw in Nederland.”

 

Elektronisch deurbeslag


Ook het DOM Guardian-S deurbeslag had de interesse van het beurspubliek. “Logisch, want er is ontzettend veel vraag naar SKG***-goedgekeurd elektronisch deurbeslag voor buitendeuren, vooral vanuit de particuliere markt. De Guardian-S is in combinatie met een DOM ixSaturn SKG***-cilinder te voorzien van kerktrekbeveiliging.” De qKey, het Guardian-S deurbeslag en het Ronis Evolution lockerslot zijn vanaf begin dit jaar te verkrijgen.

 

De innovaties van DOM Nederland

- DOM qKey


De elektronische producten van DOM, waaronder de elektronische cilinder DOM Protector en deurbeslag DOM Guardian, zijn vanaf nu door middel van een mobiele telefoon aan te sturen. En dit op een eenvoudige en veilige manier. De beheerder bepaalt op elk moment van de dag wie toegang krijgt tot welke deur en voor hoe lang. DOM qKey biedt hoogwaardige beveiliging voor een enkele deur of voor honderden deuren. Hierdoor is het prima geschikt voor toepassingen in bijvoorbeeld zorginstellingen, sportaccommodaties en multifunctionele gebouwen.

- DOM Guardian-S beslag voor buitendeuren

Gemakkelijk te monteren, doordat alle onderdelen verwerkt zijn in slechts één zijde van het beslag. Toegangsrechten worden geprogrammeerd door middel van een programmeerkaart of met software. Dit product kenmerkt zich door het SKG***-keurmerk en doordat alle techniek in één schild is verwerkt. DOM Guardian-S is uitstekend toe te passen in bijvoorbeeld woningbouw, kantoren, scholen, ziekenhuizen of appartementencomplexen.

- Ronis Evolution lockerslot

Met het elektronische pincodeslot Ronis Evolution kan de gebruiker met een eenvoudig bedienbaar codepaneel d.m.v. een 4-cijferige pincode de locker sluiten en openen. De beheerder heeft één Mastercode of USB Masterkey voor alle lockers, waardoor er totale controle over de situatie is. Ook zit er een klokfunctie in, waardoor alle lockers bijv. na sluitingstijd automatisch geopend worden. Geschikt voor toepassing in zwembaden, sportscholen en ziekenhuizen.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief