Een slimme daglichtoplossing is zo geregeld…

Een slimme daglichtoplossing is zo geregeld…

Van 22 t/m 24 maart 2016 staat de toekomst van de bouw- en vastgoedsector centraal tijdens Building Holland. FAKRO Nederland is aanwezig en inspireert, samen met diverse partners, bezoekers met een concrete klimaat- en daglichtoplossing. 

Slimme klimaat- en daglichtoplossing
FAKRO Nederland is partner van Building Holland 2016. Business development manager Maciej Cichocki legt uit waarom: “We zien dit evenement als een mogelijkheid om het effect van onze samenwerking met partners te presenteren. We tonen hier een concrete klimaatoplossing voor gebouwen, een oplossing die andere toeleveranciers samen met ons kunnen gaan realiseren. Denk aan ventilatie, koelings- & verwarmingsapparatuur, kozijnproducten en alarm- en beheersystemen. We richten ons vooral op de integratie en het op elkaar afstemmen van gebouw gebonden apparatuur. De samenwerking van experts vormt de basis voor een integraal ontwerp en voor transitie in de bouw.”

Innovatieve oplossingen
Tijdens Building Holland laat FAKRO de kijk op hedendaagse en toekomstige woningen zien in hal 10, stand 10.067. Samen met geïnteresseerden wordt er gekeken naar innovatieve oplossingen voor een geïntegreerd binnenklimaatbeheer. Daarbij komt ook het thema ‘ventilatie’ aan bod, want goede ventilatie van een huis verhoogt het wooncomfort. Renz Pijnenborgh, specialist in bouw en biologisch bouwen, geeft tijdens de beurs zijn visie op dit onderwerp en gaat hier dieper op in. Voor hem is het belangrijk dat er zo gebouwd wordt dat er een gezond binnenmilieu in de gebouwen ontstaat.

FAKRO
FAKRO is wereldwijd een actieve en een toonaangevende producent van dakramen, platdakramen, lichtkoepels, zonweringen en zoldertrappen met een marktaandeel van ongeveer 15%. Het familiebedrijf telt meer dan 3300 medewerkers,  negen dochterondernemingen, twaalf productiefabrieken en vijftien distributiebedrijven over de hele wereld. Meer dan 100 ingenieurs werken dagelijks aan innovatieve daglichtoplossingen in het moderne onderzoeks- en ontwikkelingscentrum. FAKRO is in 1991 opgericht en sinds 1994 in Nederland actief.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief