DEVENTER Profielen C2C SILVER gecertificeerd

DEVENTER Profielen C2C SILVER gecertificeerd

DEVENTER Profielen, ’s werelds enige fabrikant van afdichtingsprofielen met een Cradle to Cradle-productcertificaat, heeft in één keer de stap van een Basic naar een Silver certificaat gezet. 

Hiermee behoort DEVENTER Profielen tot de selecte groep fabrikanten die op het gebied van materialen, herbruikbaarheid, energie- en watermanagement en sociaal maatschappelijk ondernemen aan de zware eisen van niveau Silver heeft voldaan. Voor watermanagement behaalde de fabrikant zelfs het hoogste niveau: Platinum. SGS Search Consultancy begeleidde DEVENTER Profielen bij het behalen van het certificaat. 
Op dinsdag 22 augustus jl overhandigden Eduard van Ravensberg (consultant SGS Search) en Thijs Maartens (Cradle to Cradle Products Innovation Institute Europe) het certificaat aan Jeroen Mols (General Manager Production) en Kees Verweel (General Manager Sales) van DEVENTER Profielen.

Afdichtingsprofielen
Het SILVER certificaat is toegekend aan de afdichtingsprofielen in de SP, SV en SPV reeksen. Deze profielen zorgen voor een optimale afdichting van wind, water, geluid en rook. Door gebruik van gesloten microschuim zijn de profielen eenvoudig te monteren en realiseren ze een aangename sluitdruk. Bovendien daalt de kans op faalkosten aantoonbaar bij het gebruik van deze afdichtingsprofielen. De producten van DEVENTER Profielen passen uitstekend in circulaire ontwerpen en gebouwen; in de dichtingen zitten geen chemische bestanddelen die schadelijk zijn voor mens en milieu.

 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief