Deceuninck stelt nieuw ‘Zakboekje voor de vakman’ voor

Deceuninck stelt nieuw ‘Zakboekje voor de vakman’ voor

De nieuwe editie van de ultrahandige pocket voor de professional van Deceuninck is zojuist vers van de persen gerold. 

Met de laatste updates van alle bouwprofielen, is het ‘Zakboekje voor de vakman’ van Deceuninck een makkelijk te raadplegen werkinstrument dat de vakman de mogelijkheid biedt om snel, concreet en overzichtelijk alle beschikbare kunststof profielen van Deceuninck te vinden.

De nieuwe editie van het ‘Zakboekje voor de vakman’ bevat alle technische informatie over alle bouwprofielen van Deceuninck, net als hun kleuren, lengtes, plaatsings- en verwerkingsvoorschriften.

Het ‘Zakboekje voor de vakman’ werd opnieuw geconcipieerd zodat het niet alleen een overzicht van alle kunststof oplossingen voor binnen- en buitenschrijnwerk aanbiedt, maar bovenal als handig en compact werkinstrument kan fungeren voor de vakman. Het ringensysteem dat het mogelijk maakt de pagina’s binnen het boekje volledig om te vouwen, de handige profielindex achteraan en de volledig geüpdate technische informatie dragen hier zeker aan bij.

Verder werd de nieuwe editie onderverdeeld in de volgende toepassingsgebieden: ‘Ramen & Deuren’,
‘Dak & Gevel’ en ‘Interieur’. Ook de rubrieken ‘Kwaliteit’, ‘Onderhoud’ en ‘Algemene richtlijnen’ komen opnieuw aan bod.

Het complete ‘Zakboekje voor de vakman’ kunt u aanvragen via www.deceuninck.nl. Ga naar ‘Professionals’. Liever een gratis gedrukt exemplaar? Vul dan uw gegevens online in of breng een bezoekje aan de Deceuninck stand (standnr. 1400) tijdens de biënnale Polyclose vakbeurs van 17 tot en met 19 januari in Flanders Expo te België, Gent.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief