De unieke QR code nu ook voor Rollecate aluminium en stalen kozijnen

De unieke QR code nu ook voor Rollecate aluminium en stalen kozijnen

Rollecate Groep innoveert! 
De unieke QR code nu ook voor Rollecate aluminium en stalen kozijnen

Staphorst – “Rollecate en Gevelbeheer Nederland innoveren verder met de QR Code”, aldus Roland van Slooten, directeur Gevelbeheer Nederland. De unieke QR code wordt al gelaserd in alle kunststof kozijnen die door Kumij worden geproduceerd. Vanaf 1 januari 2016 worden ook alle aluminium en stalen kozijnen van een QR code voorzien. Naast de QR code staan alle andere kwaliteitskenmerken en keurmerken als VMRG, KOMO, VKG en CE op onze kozijnen. Door alles te combineren wordt er een efficiencyslag gemaakt. “Daarnaast sluit de QR code als informatiedrager naadloos aan bij de I binnen BIM (Building Information Modelling)”. 
Door de toevoeging van de QR code kan voor periodiek onderhoud of in geval van acute service project specifieke informatie naar boven gehaald worden. Henk Sloetjes, commercieel directeur Rollecate, vat het als volgt samen. “De klant kan snel acteren door de QR Code op een eenvoudige wijze te scannen door bijvoorbeeld gebruik te maken van een mobiele telefoon. Vervolgens belandt de gebruiker op een speciaal ingerichte webpagina met project- en productspecifieke informatie”. Door de samenwerking met Rollecate Groep kan Gevelbeheer Nederland de benodigde informatie snel achterhalen. Voor de klant is dit bij uitstek een voortuitgang om snel en adequaat geholpen te worden. Voor Rollecate betekent dit minder logistieke materiaal handelingen. Al met al een efficiencyslag waar beide partijen voordeel van hebben.
Op deze manier wordt de service en onderhoud vanuit GevelBeheer Nederland optimaal afgestemd op de situatie van de klant en kan er sneller gehandeld worden. Waardoor er geen extra kosten aan te pas komen voor onderzoek. 
De Rollecate Groep is de eerste speler binnen de gevelbranche die deze service aanbiedt en wil met deze klantgerichte innovatie haar toonaangevende positie versterken. Hiermee gaan zij verder om verspilling tegen te gaan in zowel tijd als materiaal en daarmee het maximale voordeel voor de klant te behalen. “Mooie innovatie gecombineerd met duurzaam ondernemen”, zegt Roland van Slooten afsluitend. 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief