De R.evolutie van de glas-vouwwand

De R.evolutie van de glas-vouwwand

Op de bouwbeurs in Utrecht presenteert  Solarlux „de R.evolutie van de glas-vouwwand“ 

Een volledig nieuw concept, dat op het gebied van techniek, design en uitvoeringsmogelijkheden uniek is. Elk onderdeel van de vouwwand is tot in detail doordacht en zo is een product van ongekend niveau ontstaan.  Op de BouwBeurs staat het nieuwe vouwwand concept opgesteld met alle nieuwe en verbeterde features.

In het nieuwe product steekt meer dan 30 jaar expertise. Jarenlange ervaring in de ontwikkeling, productie en montage heeft Solarlux tot een specialist op het gebied van vouwwanden gemaakt. Als de bedenker van het vouwwandenconcept heeft Solarlux door deze ontwikkeling de evolutie omgezet tot een revolutie, waarbij de vouwwand voor elk idee een passende oplossing biedt. 

Geheel nieuwe mogelijkheden
Uiterst smalle profielaanzichten, een lichte bediening bij het openen en sluiten, beste isolatiewaardes en grenzeloos combineerbaar. De nieuwe glasvouwwand biedt verrassende ontwerpvrijheid. Altijd geheel op maat gemaakt en op wens met verschillende features uitgevoerd. 

Unieke transparantie  
De nieuwe glasvouwwand creëert transparantie op het hoogste niveau. De smalle profielen zorgen voor een aanzichtbreedte van slechts 99 mm. Tot nu toe uniek in de markt. Talrijke combinatiemogelijkheden met bovenlichten, vaste kozijnen, draai-kiepramen en hoekelementen maken de nieuwe Solarlux glasvouwwand tot een multifunctioneel gevelelement. Bijzonder slim daarbij is de mogelijkheid om al deze verschillende elementen in één kozijn te combineren. Brede profielaanzichten zijn zo verleden tijd. Spraakmakend is de optimale gewichtsafdracht op de loopwagens en vloerrails voor een groot vleugelgewicht. Het resultaat is grotere glasoppervlaktes en minder profiel voor maximale transparantie. 

Nulbarrière
Met de glas-vouwwand kunnen royale openingen in woonhuizen of openbare gebouwen gerealiseerd worden-en dat geheel barrièrevrij. De verzonken vloerrails voldoen aan DIN 18040 voor barrièrevrij wonen.  De 29 mm brede vloerrails zijn uitvoerbaar met 0 mm of 14 mm hoogteverschil en voldoen beiden aan de gestelde norm van

Warmtedoorgangscoëfficiënt
De isolatiewaardes van de Solarlux glas-vouwwand voldoen met een bereikte Uw-waarde tot 0,8 W/m2K aan de richtlijnen van Passief bouwen. Ook hier legt Solarlux de lat hoog, want met een geringe bouwdiepte van 84 millimeter is dit systeem de enige in de markt die deze waarden kan halen. 

Absoluut  veilig
De totale RVS looptechniek is extreem onderhoudsarm en slijtvast. En daarbij voldoet de glasvouwwand aan alle vereisten voor inbraakwerendheid conform RC2, voorzien met een  speciale Solarlux sluiting met 24 mm vergrendeling boven en onder. Als extra kunnen diverse alarmsystemen en glasbreuksensoren gekoppeld worden middels verdekt liggende kabelgoten. 

Unieke oplossing voor elk gewenst ontwerp
Met diverse modellen laat Solarlux op de bouwbeurs  zien wat de talrijke mogelijkheden zijn van de nieuwe glasvouwwand, die vanaf april 2017 leverbaar is. 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief