Dé oplossing voor het afleveren van pakketten.

Dé oplossing voor het afleveren van pakketten.

Steeds meer online bestellingen. 
Niet thuis; wat dan?

Online bestellen is inmiddels helemaal ingeburgerd in onze samenleving. 
De verwachting is dat in Nederland in 2020 zo’n 200 miljoen pakketten op jaarbasis bezorgd moeten worden. Van boodschappen tot kleding, schoenen en meubels; bijna alles is online te bestellen. Als bedrijf of consument hoef je daarna niets meer te doen dan wachten tot je pakket wordt afgeleverd. En juist het afleveren van pakketten levert nog geregeld ergernissen en problemen op.  

Niet thuis; wat dan?
Het online bestellen en betalen is vlekkeloos gegaan en de bezorger informeert netjes over het te verwachten aflevertijdstip. En dan gaat het vaak mis. De ontvanger is niet thuis, het pakket is bij de buren bezorgd en die gaan net een week op vakantie of het pakket ligt op een afhaalpunt en de winkel is inmiddels gesloten. Helaas betekent dit dat er nog langer gewacht moet worden op de bestelling. 

De oplossing: een pakketkast is altijd beschikbaar
Een eigen brievenbus voor zowel post als pakketten is in diverse afmetingen verkrijgbaar. Een pakketkast is de oplossing voor het altijd kunnen afleveren van (online) bestellingen. Ook ideaal voor bijvoorbeeld het afleveren van medicatie door apotheken. Een veilig en slim systeem waardoor er geen pakketten meer misgelopen worden.  

Hoe werkt een pakketkast?
De bezorger van het pakket ziet op het scherm van de pakketkast de mogelijkheid het juiste formaat vak van de kast te kiezen. Het vak wordt geopend, het pakket erin geplaatst en vervolgens kan de deur weer gesloten worden. Automatisch wordt nu een e-mail of SMS bericht verstuurd naar de ontvanger. In dit bericht staat een unieke code, waarmee de ontvanger bij de pakketkast het vak kan openen. Als de deur van het vak weer is gesloten, weet het systeem dat het vak weer vrij is voor gebruik.

Eenvoudig en veilig
Het systeem is simpel in gebruik voor zowel de bezorger als ontvanger. Alle data wordt in een speciale backend oplossing opgeslagen in de Cloud. Deze veilige oplossing voorkomt het ter plaatse hacken van de hardware van de kast.

Ecolop Plus levert deze pakketkasten in diverse formaten.
Tel. 0165-541949
Ee-mail: info@ecolopplus.nl 
www.ecolopplus.nl   

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief