Burghouwt helpt klanten met DeurenConcept

Burghouwt helpt klanten met DeurenConcept

Ontzorgen en tijd en kosten besparen

 

 

Op de bouwplaats deuren en hang- en sluitwerk plaatsen volgens alle eisen en wensen, op tijd en binnen budget: voor aannemers is dat niet altijd een eenvoudige opgave. Met zijn DeurenConcept biedt Burghouwt ondersteuning. De projectenafdeling van de technische groothandel heeft alle kennis in huis voor een gestroomlijnde afhandeling van dit specialistische onderdeel van de bouwstroom. Ruud Klijn, manager Projectenafdeling bij Burghouwt: “Onze kracht zit in ons organiserend vermogen om alles binnen budget en planning haarfijn op elkaar af te stemmen en succesvol op te leveren.”

Met het DeurenConcept ontzorgt de bouwgroothandel aannemers bij het plaatsen van deuren en hang- en sluitwerk. Ruud Klijn omschrijft Burghouwt als een groothandel die opereert als meedenkende partner: “De bouw verandert en wordt complexer. De wetgeving rond brand- en rookveiligheid en vluchtwegen is de laatste jaren strikter geworden. Er komen almaar meer verschillende gebruikersgroepen met eigen wensen en behoeftes in gebouwen. Er wordt steeds vaker ontwikkeld met een design and build/construct-variant. Niet het bestek is daarbij leidend, maar er wordt specifiek gekeken naar wat gebouwd moet worden om tegemoet te komen aan al die wensen en behoeften.” Voor de werkvoorbereider van een aannemer is dat vaak niet bij te benen, aldus Klijn: “Meedenkende partners zijn in dit proces onmisbaar.”

Tijd en kosten besparen
Dat meedenken met de aannemer doet Burghouwt met zijn projectenafdeling. Klijn: “Op dit moment levert onze projectenafdeling voornamelijk DeurenConcept-projecten op. Daarbij nemen wij onze klanten op de bouwplaats het hele traject uit handen op het gebied van deuren en hang- en sluitwerk – van advies tot nazorg. Zo dragen we bij aan de gestroomlijnde afhandeling van alle facetten binnen dit specialisme. Meerwaarde voor onze klanten: zij besparen tijd en kosten.” De projectenafdeling groeide de laatste drie jaar uit tot een afdeling met tien mensen. Vanuit het hoofdkantoor in Arnhem voorziet Burghouwt klanten in de regio midden van DeurenConcept-oplossingen. Klijn: “Voor onze klanten in het zuiden doen we dat vanuit onze vestiging in Etten-Leur.”

In de drie appartemententorens 'Klapwijkse Pier' in Berkel en Rodenrijs maakte Bouwbedrijf Wagemakers uit Oss gebruik van het DeurenConcept van Burghouwt. (V.l.n.r. Gerton Heesakkers (uitvoerder), Ruud Klijn (projectleider namens Burghouwt) en Jos Tieland (projectleider)).

Alle kennis in huis
De projecten die Burghouwt uitvoert hebben vaak een langere doorlooptijd. Klijn: “Dan moet je denken aan vier tot zes maanden vanaf de eerste bespreking tot aan de oplevering.” Burghouwt produceert zelf geen deuren en hang- en sluitwerk. Dat laat het bedrijf over aan zijn producerende partners Van Vuuren Grou en Houtindustrie “Ideaal”. Ruud Klijn: “Die vullen elkaar perfect aan. Wij hebben dan weer alle kennis in huis op het gebied van kozijnen, deuren en glas om de wensen en eisen op de bouwplaats op de juiste manier op elkaar af te stemmen.”
Voor het hang- en sluitwerk maakt Burghouwt gebruik van gerenommeerde A-merken. En naast het mechanische hang- en sluitwerk levert en monteert Burghouwt ook elektrische deurautomaten en toegangscontrolesystemen.

Burghouwts kracht: organiserend vermogen
Planning en uitvoering luisteren nauw in de bouw. En dat geldt zeer zeker voor deuren en hang- en sluitwerk, onderstreept Ruud Klijn: “Aangezien deuren pas net voor oplevering gemonteerd worden, is te laat opleveren geen optie en te vroeg opleveren zeer schadegevoelig. Onze kracht zit in het organiserend vermogen om alle aspecten binnen budget en tijdsplanning rond te krijgen tot een opgeleverd project.”
Burghouwt beschouwt het DeurenConcept als een investering in de klanten. Klijn: “Wij willen geen volumes verkopen, maar graag dicht bij onze relaties staan en kwaliteit bieden. Als technische groothandel leveren wij meerdere producten, diensten en oplossingen. Vaak nemen onze relaties meerdere disciplines af. Het DeurenConcept is hier een mooie aanvulling op. Of het nou gaat om één of enkele deuren, of over een groot project; investeren in een waardevolle, duurzame relatie is voor ons het belangrijkste.”

Meer weten over het DeurenConcept van Burghouwt? Ga naar: www.burghouwt.nl en zoek op deurenconcept.

Contactgegevens:
Burghouwt
P. Calandweg 29
6827 BJ Arnhem
Postbus 2150
6802 CD Arnhem
T 026 - 368 42 42
E info@burghouwt.nl
 

Deze Close-Up staat in de Raam en Deur juni editie 3-2020

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief