BPZ neemt belang in Deurplus.

BPZ neemt belang in Deurplus.

Op deze manier wordt de slagkracht van beide ondernemingen verder vergroot.

BPZ is een landelijk opererende speler op het gebied van (binnen)deurconcepten. Met ruim 40 directe en 20 indirecte medewerkers is BPZ dagelijks actief op het gebied van kozijnen, deuren en hang- en sluitwerk. Men richt zich daarbij met name op de middelgrote en grote aannemers.
Deurplus BV is een servicegerichte totaalaanbieder van mechatronische beveiliging- en toegangscontrole oplossingen. Naast deze disciplines is men sterk in het aanbieden van onderhouds- en 24/7 servicecontracten. De doelgroep van Deurplus zijn met name non-profit instellingen alsmede het bedrijfsleven. 
 
Met name de sterke commerciële synergiën dragen bij aan een solide partnership en wederzijds uitbreiding van de concepten. Op deze manier wordt de slagkracht van beide ondernemingen verder vergroot. Insteek daarbij is om het serviceapparaat binnen zowel BPZ als Deurplus een impuls te geven en de klant nog beter van dienst te kunnen zijn.

De bedrijfsactiviteiten, het verkoopteam, de vestigingsplaats en de contactpersonen binnen Deurplus BV blijven ongewijzigd.
 
"Wij zijn uitermate blij met deze uitbreiding van activiteiten en zijn ervan overtuigd dat zowel Deurplus als BPZ nog beter in staat is de markt op gebied van complete deur-, beveiliging- toegangscontrole-  en hang- en sluitwerk concepten te bedienen" aldus beide directies.

 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief