BISON SEAL MAX®: VOOR ALLE AFDICHTINGSKLUSSEN!

BISON SEAL MAX®: VOOR ALLE AFDICHTINGSKLUSSEN!

Bison introduceert de revolutie op het gebied van afdichtings- en vulkitten: Bison Seal Max®. Deze kit, van hoogwaardige kwaliteit, is universeel toepasbaar op alle ondergronden en materialen, tijdens alle weersomstandigheden. Voor oneindig veel toepassingen binnen- en buitenshuis. 

Bison Seal Max® is op basis van innovatieve polymeertechnologie, wat grote voordelen biedt ten opzichte van reguliere afdichtingskitten. De kit is blijvend elastisch, overschilderbaar en kan zowel binnen als buiten op alle ondergronden en materialen worden toegepast. Daarnaast krimpt Seal Max® niet en is de kit eenvoudig glad te strijken. Door de speciale receptuur is de kit ook ongevoelig voor schimmel én bestand tegen UV licht, weersinvloeden en chemicaliën. 

Het juiste product voor alle afdichtings- en vulklussen
Bison Seal Max® is de ideale kit voor het afdichten van onder andere deurkozijnen, vensterbanken, plinten, trappen, muren, plafonds, vloeren, ramen, badkuipen, douches, wastafels en toiletten en heeft een uitstekende hechting op vrijwel alle ondergronden en materialen. Het is tevens de ideale kit voor het krimpvrij opvullen van scheuren en kleine gaten. Seal Max® verruimt het assortiment afdichtings- en vulkitten met een hoogwaardig kwaliteitsproduct dat onder meer hout, beton, emaille, steen, stucwerk en metaal moeiteloos kan afdichten. Op basis van de veelzijdigheid en hoogwaardige kwaliteit, is deze kit de perfecte oplossing voor zowel de ervaren als de minder ervaren doe-het-zelver.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief