Beurs Gevel is ideaal om kennis te delen

Beurs Gevel is ideaal om kennis te delen

De schil van een gebouw kan namelijk doorslaggevend zijn in het streven naar nul energieverbruik. 

Het creëren van een optimaal woon- en werkklimaat begint bij het maken van de keuze voor de juiste gevel. De schil van een gebouw kan namelijk doorslaggevend zijn in het streven naar nul energieverbruik. 

De algemene luchtkwaliteit van een gebouw kan dus dankzij de juiste gevel verbeterd worden. Dat kan bij nieuwbouw, maar ook door middel van kleine ingrepen bij renovatie is het mogelijk om de uitstraling, het comfort en de energieprestatie te verbeteren. Bij De Groot & Visser beschikken we over de juiste kennis om een passende, integrale oplossing te verzorgen. Dit willen we tijdens de aanstaande beurs Gevel in Rotterdam Ahoy graag laten zien.

Innovatie staat bij De Groot & Visser telkens weer centraal. “Bestaande technieken schoten tekort waardoor wij in samenwerking met een aantal partners een geheel nieuwe oplossing ontwikkeld hebben,” zo begint algemeen directeur Anita de Groot haar uitleg. “Een gevel die energie oplevert, vindt men interessant. Met de Hybride Façade is dit mogelijk. Hierdoor zijn minimale installaties nodig terwijl het binnenklimaat de gezondheid van de gebruikers vooropstelt. Daarnaast hebben wij ook de Fasolar Façade ontwikkeld. Dit is een transparant zonweringsysteem waardoor het mogelijk is om met zonlicht thermische energie op te wekken. Deze techniek hebben we recentelijk toegepast bij het gebouw van ABN Amro op de Zuidas in Amsterdam. Zij zien het belang van circulair bouwen in. Fasolar beschikt over lichtregulerende eigenschappen; ideaal voor een omgeving waar veel met beeldschermen wordt gewerkt, maar ook voor lichtgevoelige gebouwen zoals musea en archieven. Tevens hebben wij daar demontabele gevels geleverd.”

Tijdens Gevel 2018 zal het team van De Groot & Visser twee lezingen plus een aantal demonstraties verzorgen. Anita de Groot vindt deze beurs enorm belangrijk. “Anders krijgen we te maken met teveel fragmentatie van ontwikkelingen. Hier komen juist alle noviteiten samen. Wij willen onze kennis delen en proberen om mensen anders te laten denken. Je kunt een gevel voor zoveel meer functies gebruiken dan louter als esthetische schil. Die kennis willen wij graag tijdens de beurs delen om iedereen scherp te houden.”

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief