Beslagschroeven speciaal voor raam- en deurbeslag.

Beslagschroeven speciaal voor raam- en deurbeslag.

Beslagschroeven van Dynaplus zijn speciaal ontwikkeld voor het bevestigen van raam- en deurbeslag.

Heel belangrijk voor deze schroeven is dat ze extra sterk én flexibel tegelijk zijn. Hierdoor is het risico op afbreken van de schroefkop tijdens het inschroeven geminimaliseerd. De extra kleine schroefkop zonder freesribben zorgt ervoor dat de zinklaag van het beslag of scharnier niet beschadigd tijdens het aanschroeven. De schroef is in twee afmetingen verkrijgbaar; de 4,0x40 beslagschroeven hebben een kopdiameter van Ø 7,0 mm en passen perfect in de schroefgaten van draai-kiepbeslag en sluitplaten en zijn dan ook echte hardlopers in de timmerindustrie. De 4,5x40 beslagschroeven passen met een kopdiameter van Ø 8,0 mm exact in de schroefgaten van deurscharnieren en zijn door hun dikkere diameter een ideale probleemoplosser bij het terugplaatsen van scharnieren in oude schroefgaten. De lagere kopvorm van de beslagschroef zorgt voor een fraaie vlakke afwerking in de schroefgaten van het beslag.
De speciale boorpunt met cross-sections boort goed voor en voorkomt splijten van het hout en zorgt hierdoor voor een hoge uittrekwaarde van de schroef.

Deze beslagschroeven mogen daarom het SKH-98-08 keurmerk voeren voor inbraak werend geveltimmerwerk en zijn daarmee goedgekeurd voor gebruik in veiligheidsbeslag (Politie Keurmerk Veilig Wonen).

Vanaf het voorjaar 2019 worden er ook beslagschroeven met zwarte en witte kleurkoppen geïntroduceerd: speciaal voor wit of zwart beslag wat momenteel sterk in opkomst is.
www.dynaplus.nl
#raambeslag #deurbeslag #schroeven #dynaplus

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief