Benieuwd naar het verhaal achter De Waal Kozijnen?

Benieuwd naar het verhaal achter De Waal Kozijnen?

Kom dan naar de Renovatiebeurs van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 april a.s. in de Brabanthallen in ´s Hertogenbosch en bezoek ons in Hal 4, stand 035. Wij laten u graag kennismaken met het eigentijdse en hedendaagse verhaal achter De Waal Kozijnen.

De afgelopen decennia is De Waal Kozijnen uitgegroeid tot één van de meest vooraanstaande producenten van houten kozijnen en gevelelementen in Nederland. Zij produceren kozijnen, deuren, ramen en complete gevelelementen in hout, toepasbaar voor planmatige onderhoudsprojecten, renovatie en nieuwbouw. Houten gevelelementen die volledig zijn afgestemd op de wensen van de gebruiker. Uitgangspunten bij de ontwikkeling en productie zijn het bieden van maximaal comfort, optimale duurzaamheid, kosten efficiency en een zo laag mogelijke onderhoudscyclus.
De Waal produceert hoogwaardig, snel en flexibel en zoekt samen met u naar een zo hoog mogelijke kwaliteit tegen zo laag mogelijke kosten. Onderdeel van die kostenefficiency zijn een snelle levertijd en een flexibele productie. Innovatie vormt een belangrijk onderdeel van de bedrijfsfilosofie

Volautomatische spuitrobots
Het productieproces staat symbool voor een continue drang naar vernieuwing. Een belangrijk voorbeeld zijn de volautomatische spuitrobots, die zorgen voor een perfect gevloeide en gelijkmatig dekkende verflaag en daarmee voor een constante hoogwaardige kwaliteit! Produceren is één, maar een kozijn, raam of deur komt pas echt tot zijn optimale functionaliteit door een vakkundige montage. 

Heldere communicatie
Een heldere en transparante communicatie voorkomt veel onduidelijkheden. Als opdrachtgever hebt u recht op een heldere inzage in de kosten en een duidelijke planning. Om een project probleemloos te laten verlopen is tevens een juiste communicatie met de bewoners van essentieel belang. Samen komen wij tot een eindresultaat waar u jarenlang zorgeloos plezier aan beleeft en garant staat voor lage onderhoudskosten en optimale duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief