ASSA ABLOY Entrance Systems behaalt Charter Duurzaam Ondernemen

ASSA ABLOY Entrance Systems behaalt Charter Duurzaam Ondernemen

Sedert 21 juni 2017 kan ASSA ABLOY Entrance Systems Belux voor het eerst ook het Voka Charter Duurzaam Ondernemen aan zijn naam toevoegen.

 

Eerder diende ASSA ABLOY Entrance Systems Belux een actieplan met op eigen maat afgestemde initiatieven in bij Voka. Algemene doelstelling is resultaatgericht en continu optimaliserend werken aan duurzaam ondernemen. ASSA ABLOY Entrance Systems Belux heeft zich met andere woorden geëngageerd om duurzaam ondernemen proactief te integreren in zijn bedrijfsbeleid.
De verschillende acties en realisaties die specifiek binnen de onderneming tot stand worden gebracht, passen echter binnen een universeel kader zijnde de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties.

Na een grondige tussentijdse en eindevaluatie kreeg ASSA ABLOY Entrance Systems Belux zopas een gunstig advies van het evaluatieteam en mag het bedrijf zich voortaan de trotse houder van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) noemen.

Neem hier een abonnement op Raam en Deur, ontvang het blad 6 x per jaar en blijf als eerste op de hoogte van al het nieuws.

 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief