100% beton, 100% industrieel

100% beton, 100% industrieel

De nieuwste deurkruk van deurbeslagfabrikant Mandelli speelt met de elementen. Deurkruk Juno is namelijk gemaakt van beton.

een ongewone materiaalkeuze in de wereld van het deurbeslag. Designer Alessandro Dubini ontwikkelde het model en werkte hem af met een elegante vorm en de natuurlijke kleurtinten blos, duif, zand, grafiet en as. Deurkruk Juno is exclusief verkrijgbaar bij Ten Hulscher bv.

Elementen uit de natuur
Het beton van Juno heeft een kenmerkende structuur. Glad, met minuscule blaasjes en subtiele kleurverschillen. En hoewel we beton vooral associëren met een harde vloer, voelt deurkruk Juno verrassend zacht aan. De deurklink is recht en afgewerkt met een nekje in verfijnde, taps toelopende vorm. Het toont de finesse die we kennen uit Italië. Een unieke combinatie, mede door het kleurenpalet waarmee de deurkruk is afgewerkt. Designer Alessandro Dubini vertelt zelf over Juno: “Intuitive and eclectic, characterised by elegance often matched with a playful, magic touch.“ 

Deurkruk Juno leverbaar bij Ten Hulscher bv
Mandelli’s Juno is verkrijgbaar in vijf natuurgetrouwe kleuren: blos, duif, zand, grafiet en as. De bijbehorende (sleutel)rozetten zijn verkrijgbaar in gepolijst goud, nikkel, chroom, zwart en mat zwart. Samen met deze minimalistisch uitgevoerde hulpmiddelen staat Juno voor ‘out-of-the-box’ deurbeslag. Naast deurkrukken, vindt u ook raamkrukken van dit type in het assortiment van Mandelli. De Garderense firma Ten Hulscher bv is exclusief leverancier van deurkruk Juno én de overige producten van Mandelli.

Neem hier een abonnement op Raam en Deur, ontvang het blad 6 x per jaar en blijf als eerste op de hoogte van al het nieuws.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief