“In Holland staat een huis…” met roze en blauwe deurkrukken!

“In Holland staat een huis…” met roze en blauwe deurkrukken!

De ontdekkingstocht van baby’s en kinderen begint al in hun eigen slaapkamer. Met haar speciale lijn van roze en blauw deurbeslag bedient Ten Hulscher de wereld van koters en pas geworden ouders. 

Nadat Ten Hulscher – fabrikant van hang- en sluitwerk – een opvallende, roze deurkruk ontwierp, volgde al snel het idee om ook een blauwe variant te ontwikkelen. Kort daarna is het originele (kinder)deurbeslag een feit. Origineel en ludiek, maar ook een mooie toevoeging op de bestaande collectie.

Deurbeslag voor stoere jongens en hippe meiden
Je eigen slaapkamer in stijl binnenstappen… het is de droom van elke prinses! Onze roze deurkruk is het opvallende detail dat een meidenkamer helemaal compleet maakt. Ook jongenskamers fleuren op met een blauwe deurklink. Doordat de kleur pittiger is dan het veelgebruikte babyblauw, raken zowel kleine als grote jongens niet uitgekeken op de deurkruk.

Combineer en varieer: uw persoonlijke keuze staat voorop
Het gemak van ons roze en blauwe deurbeslag zit hem allereerst in de mogelijkheid om het deurbeslag zelf samen te stellen. Combineer uw favoriete deurkruk met een rozet of schild naar keuze. Vervolgens is uw zelfgekozen deurkruk te combineren met ander deurbeslag van GPF bouwbeslag. Zo kunt u in de kamer van uw kind kiezen voor kleurrijk beslag, terwijl u op de overloop of in de hal hetzelfde deurbeslag monteert als in de andere kamers. Uw kind voelt zich speciaal en u kunt alsnog één lijn doortrekken in uw deurbeslag. Lees op onze website alles over het interactieve concept van GPF CombiVari.

Roze en blauwe deurkrukken: origineel deurbeslag voor jong en oud!

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief